curs de chineza bucuresti

Curs de limba chineză

Învață cea mai vorbită limbă din lume

Chineza este, în acest moment, cea mai vorbită limbă de pe planetă și asigură o mulțime de beneficii oricui alege să urmeze acest drum. Puteți citi în acest articol 10 motive pentru care ar trebui să iei cursuri de limba chineză: https://www.thechairmansbao.com/10-reasons-learn-chinese/ . La finalul fiecărui modul, participantul își poate verifica cunoștițele acumulate prin cel mai recunoscut examen de verificare a limbii chineze: Hanyu Shuiping Kaoshi, tradus ca testul de competență chinezesc utilizat în China, este testul standardizat al competenței standard în limba chineză a Chinei pentru vorbitorii non-nativi, precum studenții străini și chinezii de peste mări. Obținerea unui certificat HSK are cu siguranță avantajele sale.

 • Comunică cu peste un miliard de oameni – Doar vorbind limba chineză, poți experimenta
  cu adevărat tot ceea ce China și civilizația sa vechi de milenii au de oferit.
  Sunt peste 1.3 miliarde de oameni din toată lumea ce vorbesc fluent limba chineză!
 • Intră în lumea afacerilor din China! – În ultimii 35 de ani, China s-a dezvoltat într-atât de mult pentru a deveni, probabil, cea mai mare economie globală.
 • Exercițiu benefic minții – Studiile sugerează că învățarea limbii chineze folosește mai multe părți ale creierului decât cele folosite, spre exemplu, atunci când înveți limba engleză. În timp ce vorbitorii de engleză folosesc numai lobul temporal stâng, vorbitorii de mandarină folosesc ambele emisfere. În plus, a învăța să scrii caractere poate ajuta cu abilități puternice motorii, iar recunoașterea vizuală va menține mintea ascuțită.
curs de chineza adulti
 • Vârstă minimă: 16 ani
 • Număr minim / maxim participanți: 6 / 12
 • 2 ședințe / săptămână marți si vineri de la 19:00 – 21:00
 • Ședința este de două ore ( 2 h), preț 80 de lei / ședință
 • Cursul este împărțit în 2 module, fiecare modul fiind echivalentul unui nivel al examenului HSK. Examenul se da la Institutul Confucius din Bucuresti si este recunoscut international. Fiecare modul ține 18 săptămâni. La finalul fiecărui modul se poate da proba echivalentă a examenului. Ultimele 4 ședințe ale fiecărui modul sunt folosite pentru aprofundare și/sau pregătire pentru examen.
 • Manualele HSK pot fi achizionate la sala de curs contra cost.

Cursurile se tin la sediul din
B-dul 1 Mai nr 53, etaj 5, Cladirea Munplast, sector 6, Bucuresti

Informatii suplimentare la telefon 0726215997 sau ne puteti scrie pe email: contact@doubledacademy.ro

curs de chineza incepatori

La curs de limba chineza pentru incepatori, se va folosi manualul HSK Standard Course, alături de caietul de exerciții aferent fiecărui nivel. Manualul este autorizat de Hanban, organizație afiliată Ministerului Educației din China. Manualul acoperă vocabularul și punctele cheie ale gramaticii astfel încât, după parcurgerea fiecărui manual se poate echivala examenul Hanyu Shuiping Kaoshi.

Testul actual HSK este împărțit în 6 nivele de la HSK 1 la HSK 6. Cele șase niveluri ale HSK sunt proiectate pentru a se încadra în cele șase niveluri ale Cadrului european comun de referință pentru limbi (CEFR). În general, HSK1 și HSK2 sunt considerate nivelul de începător; HSK 3 – 4 sunt clasificate nivel intermediar; iar HSK5 și HSK6 sunt considerate nivel avansat. Cursul cuprinde materia corespunzătoare primelor 2 nivele HSK.

Timp de studiu

 • În general, după 3 până la 6 luni de studiu sistematic, ar trebui să poți trece nivelul de începător (HSK1 și HSK2), cu ajutorul căruia, la final, poți să iei parte la conversații zilnice simple, să înțelegi expresiile frecvent utilizate legate de subiecte zilnice și să folosești propoziții simple chinezești pentru a-ți exprima propriile păreri sau gânduri.

你好!Bună!

Numele meu este Mădălina. Pot spune despre mine că sunt o persoană extrem de curioasă și dornică să încerce cât mai multe lucruri noi. Cred că acest lucru m-a motivat să încep să învăț limba chineză. Am făcut primii pași pe acest drum acum aproximativ 7 ani. Odată cu acest pas, pot spune sincer că întâmpini mult mai multe oportunități în viață. Nu m-am imaginat niciodată, spre exemplu, că o să călătoresc în China, în partea cealaltă a lumii practic și uite, povestesc acest lucru după doar câteva luni de când exploram una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, Beijing.

Cultura chineză este, într-un singur cuvânt, uimitoare.

Au o istorie complexă și frumoasă în același timp. Deși poate părea o limbă extrem de greu de învățat, odată ce ajungi să cunoști bazele, nu o să îți mai dorești să te oprești din a o învăța. Motive pentru care plasez limba chineză pe lista de to do, pot continua la nesfârșit, dar o să comprim totul la ideea că, economia acestei țări crește încontinuu și oportunități de muncă la fel.

Curs de limba chineza pentru incepatori.

Hai să învățăm cu toții cea mai vorbită limbă din lume și despre cea mai veche cultură cunoscută!

Inscrieri la telefon 0726215997 sau pe adresa contact@doubledacademy.ro