curs de sah
curs de sah sector 6

Curs de sah pentru copii

La acest curs de sah toate materialele necesare sunt asigurate de catre scoala si sunt incluse in pret.

Scoala noastra a simtit ca este nevoie sa ofere si acest curs de sah pentru copii in zona Drumul taberei, nefiind foarte multe centre in sectorul 6 care ofera aceasta posibilitate.

La cursurile de sah copiii descopera ca sahul este distractiv si placut, acesta reprezinta o zona de exprimare, expresie si descarcare. 

Argumentul pentru care incurajam orice copil sa participe la cursurile de sah este ca ajuta intr-un mod deosebit la dezvoltarea gandirii logice, a memoriei, a observatiei si analizei, imbunatateste capacitatea de comunicare si ajuta copilul sa aibe incredere in sine si sa deprinda dorinta de a lupta pentru succes cu un simt fair-play, acceptand totodata infrangerea gestionand-o intr-un mod constructiv. Mediul este securizant, placut si asigura noutate, joaca si provocari. 

Cui i se adreseaza:

Pentru copiii intre 7 si 12 ani

Copiilor care vor sa isi dezvolte gandirea logica si memoria

Celor care vor sa isi dezvolte abilitati noi si creative.

Curs de sah pentru dezvoltarea mintii

Beneficii pentru copii:

  • dezvolta abilitati noi de exprimare
  • invata sa fie organizati pe plansa de sah
  • adaptarea la situatii noi si fair play
  • invata lucruri si termeni noi intr-un mod creativ
  • lucreaza in echipa cu alti copii
  • descopera arta sahului

Participarea la curs:

Este necesara inscrierea in avans

Desfasurare: miercuri 18:00 – 19:00

Plata se face in ziua cursului

Locurile sunt limitate la maxim 10 copii pe curs

Durata este de 60 minute

Pret si desfasurare:

Curs de sah pentru copii
(toate materialele incluse)

Miercuri 18:00 – 19:00

O sedinta de 1h – 60 lei

Abonament de 4 sedinte – 200 lei

la sediul din
B-dul 1 Mai nr 53, etaj 5, Cladirea Munplast, sector 6, Bucuresti

Informatii suplimentare la telefon 0726215997 sau ne puteti scrie la email: contact@doubledacademy.ro

Inscrieri la telefon 0726215997 sau pe adresa contact@doubledacademy.ro

Despre instructor

Petrescu Daniel, masterand in anul al II-lea la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti, instructor de sah si actual cursant al Scolii Nationale de Formare si Perfectionare al Antrenorilor Sportivi.

De ce ai ales sahul?

Deoarece provin dintr-o familie in care sportul mintii a avut un loc foarte important. Bunicul meu este Maestru International, Arbitru International si Antrenor de Sah, fost Secretar General al Federatiei Romane de Sah, de asemenea mama mea este Maestra FIDE si Antrenor de Sah. Astfel, venind dintr-o familie cu o lunga traditie in sah am deprins si eu de la o varsta frageda pasiunea pentru acest sport care mi-a adus multe bucurii si impliniri pe plan personal si educational.

La cursurile mele de sah copiii descopera ca sahul este distractiv si placut, acesta reprezinta o zona de exprimare, expresie si descarcare. Mediul este securizant, placut si asigura noutate, joaca si provocari. In acest sport este loc pentru toata lumea, orice realizare este recunoscuta, laudata si sarbatorita.

Argumentul pentru care incurajez orice copil sa participe la cursurile de sah este ca ajuta intr-un mod deosebit la dezvoltarea gandirii logice, a memoriei, a observatiei si analizei, imbunatateste capacitatea de comunicare si ajuta copilul sa aibe incredere in sine si sa deprinda dorinta de a lupta pentru succes cu un simt fair-play, acceptand totodata infrangerea gestionand-o intr-un mod constructiv.

Va astept cu drag la acest curs de sah pentru copii pentru a ne distra si a invata jocul mintii.