pregatire matematica la gimnnaziu

Pregatire copii la matematica

Curs de pregatire la matematica pentru clasele primare si gimnaziu

disponibil in sala si online pe Zoom.

Curicula adaptata la nivelul scolar

Pregatire matematica in conformitate cu programa scolara in functie de fiecare clasa in care se afla elevul.

Copii cu varsta intre 7 – 14 ani

Pregatire pentru clasele primare, gimnaziu, examene si bacalaureat.

Intelegerea materiei scolare si pregatire suplimentara

Corectare si realizare teme scolare, pregatirea lectiilor in avans.

Programa si organizare

Despre

Centrul de pregatire Double D Academy organizeaza cursuri de pregatire la Matematica pentru Gimnaziu, Liceu, Bacalaureat si vine cu solutii pentru capacitatile fiecarui cursant.

Centrul de meditatii ofera instrumentele necesare unei predari interactive profesori de specialitate hotarati sa ofere sprijinul necesar pentru rezultate bune.

Cursul de pregatire la matematica v-a incerca in permanenta prin profesorii de la curs sa organizeze materia si sistemul de predare in jurul elevului in functie de nivelul si capacitatea de perceptie a acestuia.

Desfasurare

Curs de pregatire la matematica pentru elevi

Clasele primare si gimnaziu

Grupa 1 – Luni ora 17:30 – 19:30

Grupa 2 – Miercuri ora 17:30 – 19:30

Grupa 3 – Vineri ora 19:00 – 21:00

O sedinta de 2h – 70 lei

Număr minim/maxim de participanți: 4/8

Disponibil in sala si online pe Zoom.

Inscrieri la telefon: 0726 215 997

Scop

Gândirea logico-matematică se manifestă printr-o varietate de activităţi intelectuale ce au legătură cu memoria şi imaginaţia: judecare, raţionare, înţelegere, explicare, invenţie, deducţie, inducţie, analogie, abstractizare, generalizare, comparaţie, concretizare, clasificare, diviziune, rezolvare de situaţii-problemă.

Elevii își însușesc un limbaj matematic concis, clar, exact, își formează tehnici de rezolvare a problemelor, își formează deprinderi de muncă organizată, își educă perseverența în depășirea dificultăților, își dezvoltă inventivitatea și creativitatea.

Matematica trebuie dimensionată la parametrii capacităţilor intelectuale ale copilului, deoarece acum ia naştere dragostea sau indiferenţa pentru studiul matematicii. Dacă elevul simte că pătrunde în miezul noţiunilor matematice, dacă gândirea lui este stimulată la un efort gradat în urma căruia are de câștigat, el se va bucura de fiecare succes și astfel își va cultiva interesul şi dragostea pentru matematică.

Puteti urmarii activitatea de la cursuri si pe pagina noastra de Facebook.

Curs de pregatire la matematica pentru copiii de 7 – 14 ani.

Centrul de meditatii de Matematica este organizat pe clase si are ca scop conservarea cunostintelor dobandite pana in prezent si asigurarea continuitatii procesului de invatare. De asemenea, se urmareste pregatirea pentru examene, concursuri si pentru Evaluarea Nationala / Bacalaureat.
Date profesor
Nume: Valentin Popa
Valentin a absolvit Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa cativa ani in invatamantul formal, a decis sa lucreze mai indeaproape cu copiii si intr-un mod mai personalizat, pregatind elevii din clasele de gimnaziu si liceu pentru examene, concursuri, evaluari nationale. Cu o experienta de 20 de ani, avand o abordare echilibrata si calda, Valentin este alaturi de elevii sai, insuflandu-le placerea de a invata si intelege matematica nu ca pe o obligatie, ci ca pe o stiinta de real interes.